2010.02.18. 09:11
Foghagyma csípős olajban
Hozzávalók: 3 db 2 dl. Üveg, 8-10 fej foghagyma, 2-3 chilipaprika (v. cseresznyepaprika), 1 teáskanál édesnemes pirospaprika, 3 dl olívaolaj.
Elkészítése: A kimagozott karikára vágott chili - és piros paprikát összekeverjük egy kevés olajjal. Hozzá adjuk a megtisztított foghagymát, és üvegekbe rakjuk, leöntjük annyi olajjal, hogy ellepje. A lezárt üvegeket 2-3 napig érleljük.
Elkészítési idő 20 perc
Eltarthatóság 6 hónap.
Szólj hozzá!
Címkék: befőzések tartósítás
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.