2010.02.06. 18:59
Részeg csirkecomb
Hozzávalók: 15 dkg füstölt szalonna, 7-8 csirkecomb, só, bors, majoránna, 4 dl félédes minőségi fehérbor, 10 dkg reszelhető sajt,
Elkészítése: A szalonnát kisütjük, és a zsírjában megforgatunk 7-8 csirkecombot. A combokat áttesszük egy tepsibe bőrével lefelé, megsózzuk, megborsozzuk, s vastagon majoránnázzuk. Húsvillával visszafordítjuk, a kisült zsírt pedig ráöntjük. Az egészet meglocsoljuk a borral. Alufóliával légmentesen befedjük, s egy óra múlva kivesszük, de csak azért, hogy sajtot szórjunk rá, majd egy percre még visszatesszük a sütőbe. Zöldkörettel vagy burgonyából készült pürével tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: csirkéből sültek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.