Hozzávalók: 8 szelet különféle kenyér, 4 dkg vaj, 10 dkg rák vagy füstölt lazac, 10 dkg gorgonzola vagy másféle sajt, 20 dkg szalámi, sonka, felvágott, friss fűszernövények, szőlő, majonéz, remulád mártás, cseresznye, kaviár és tejszínes torma, retek, paradicsom 

Elkészítése: Vajazzuk meg a kenyeret, és vágjuk kis darabokra, vagy szúrjunk ki belőle karikákat. Ezután tetszés szerint készítsük el őket és tálaljuk. pl. : rozskenyér rákkal, majonézzel és durván őrölt borssal,- fehérkenyér májkrémmel, amelyet tejszínnel és konyakkal ízesíthetünk, és fél cseresznyével díszítettünk. Fehér szendvicskenyér lazaccal és kaporral, - barna kenyér sonkatekerccsel és remuládmártással, - rozskenyér bélszíntekerccsel, tejszínes tormával és petrezselyemmel, - félbarna kenyér kaviárral és citromszelettel, - fehérkenyér gorgonzolából és vajból egyenlő arányban kevert krémmel, szőlőszemmel díszítve.

Ajánlott ital: Hideg pezsgő, könnyű fehérbor, sör vagy egy koktél.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr861605486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása