Hozzávalók: 40 dk sertéscomb (v. borjú), 75 dk paradicsom, 15 dk mozarella, 2 hagyma, 1,2 dl húsleves, 3 ek olaj, só, bors, bazsalikomlevél.

A mártás elkészítése: 2 paradicsomot félreteszünk a többit kockára, vágjuk. 1 ek. forró olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a paradicsomkockákat, felöntjük a húslevessel. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt alacsony hőfokon kb. 10 percig pároljuk. A bazsalikomot néhány levél kivételével felaprítjuk, és a mártásba tesszük.

Elkészítése: A sóval, borssal fűszerezett félbevágott hússzeleteket 2 ek olajon megpirítjuk. Tűzálló tálba fektetjük, beborítjuk a félretett szeletekre vágott paradicsommal és a mozzarellával. Forró sütőbe (grillbe) 2-3 percig sütjük.

Borssal és bazsalikomlevéllel díszítjük.

Köretnek pirított burgonya és párolt brokkoli illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc

 Energiatartalom: 420 kall

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr781593848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása