Hozzávalók: 70 dk penne (csőtészta), 2 paradicsom, 3 közepes cukkíni, 2 jonatán alma, 1/2 piros húsú paprika, 2 hagyma, 1 dl olívaolaj, 1/2 csokor petrezselyemzöld, bazsalikomlevél, só, bors.

Elkészítése: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. a paprikát kockákra, a paradicsomot és az almát cikkekre, a cukkínit karikára vágjuk. Nagy serpenyőben 2 ek. olajat forrósítunk fel. a paprika 1/3-át félretesszük, a többi zöldséget megpároljuk. Apránként hozzáöntjük a többi olajat, sózzuk, borsozzuk. Beletesszük az almát, és 8-10 percig pároljuk. Szükség szerint kevés vízzel felöntjük. A tésztát sós vízben kifőzzük (kb. 10 perc), lecsöpögtetjük, tálra tesszük, ráhalmozzuk a mártásos zöldséget. A félretett bazsalikom levelekkel és paprikakockákkal díszítjük.

Elkészítési idő: 40 perc

 Energiatartalom: 660 kall

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: olasz

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr361593875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása