2009.09.26. 09:38
Francia rakott burgonya
Hozzávalók: 1,2 kg burgonya, 8 tojás, 12 dkg vaj, 3 dkg zsemlemorzsa, 4 dl tejföl, szerecsendió, fehér bors, só
Elkészítése: A héjában megfőzött burgonyát, megtisztítjuk, és 5 db főtt tojással együtt felkarikázzuk.12 dkg vajat 3 db tojássárgájával simára keverünk, hozzáadjuk a tejfölt, fehér borsot, reszelt szerecsendióval fűszerezzük, végül hozzáadjuk a fehérjéből vert habot a karikára vágott burgonyát és a főtt tojást, vajjal kikent, morzsával meghintett tepsibe öntjük, és kb. 20-25 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.