Eddy60 2009.09.11. 22:14

Pezsgőfagylalt

Hozzávalók: 3 dl száraz, piros pezsgő, 4 dl tejszín, 13-15 dkg porcukor,

Elkészítése: A tejszínt turmixgép poharába töltjük a porcukorral, és habosra keverjük. Ezután apránként hozzáöntjük a pezsgőt. A fagylalt anyagát a fagylaltgép tartályába öntjük, és előírás szerint megfagyasztjuk. Édes, fehér pezsgővel is nagyon finom, de akkor jóval kevesebb cukor szükséges hozzá.

Előkészítési ideje: kb. 5 perc.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr631376144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása