Hozzávalók: 140 g főtt, áttört burgonya, 100 g vaj vagy margarin, 140 g darás liszt, 140 g porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 20 g őrölt dió, 2 tojás, 20 g kakaó, 2 evőkanál rum, egy késhegynyi szódabikarbóna.

Elkészítése: A 2 tojást a vajjal, a cukorral meg a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kakaót, a rumban föloldott szódabikarbónát, a lisztet, az áttört burgonyát és az őrölt diót. A tésztát kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, fölszeleteljük, és megcukrozzuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr631358692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása