2009.08.08. 18:03
Cseresznyés burgonyafelfújt
Hozzávalók: 200 g főtt, reszelt burgonya, 1 evőkanál olaj, 30 g darás liszt, 200 g porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 100 g dió, 4 tojás, cseresznye.
Elkészítése: A tojást a porcukorral meg a vaníliás cukorral habverővel sűrűre verjük, majd hozzákeverjük a kihűlt burgonyát, az őrölt diót, a lisztet és az olajat. A tésztát kikent, kilisztezett tepsibe terítjük, a tetejét kirakjuk kimagvazott cseresznyével, és előmelegített sütőben lassú tűzön megsütjük. A kihűlt tésztát felszeleteljük, és megszórjuk porcukorral.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek felfújtak
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.