Hozzávalók: 400 g főtt, áttört burgonya, 150 g porcukor, 5 tojás, 1 citrom leve és megreszelt héja.

Elkészítése: Az 5 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a citrom levét és megreszelt héját meg a főtt, áttört burgonyát. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját, a masszát kikent, kilisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben lassú tűzön megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr241358633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása