Hozzávalók: 750 g burgonya, 80 g zsír, 250 g száraz kockatészta, 80 g hagyma, só, 2 kávéskanál pirospaprika.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, és a burgonyát enyhén megpirítjuk benne. A kockatésztát sós vízben kifőzzük, hozzákeverjük a burgonyához, megsózzuk, és együtt még egyszer lepirítjuk. Fejes salátával, ecetes uborkával, csalamádéval esetleg aludttejjel tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr551354258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása