2009.06.11. 19:15
Uborkás burgonyasaláta
Hozzávalók: 750 g burgonya, 750 g zsenge uborka, 2,5 dl tejföl, só, törött bors, ízlés szerint ecet és cukor.
Elkészítése: A megmosott, héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és vékony karikára vágjuk. Az uborkát ugyancsak megmossuk, legyaluljuk, megsózzuk, egy kis ideig állni hagyjuk, majd kifacsarjuk, hozzákeverjük a burgonyához, megborsozzuk, és ráöntjük a megsózott, ecettel és cukorral elhabart tejfölt.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.