Hozzávalók: 750 g burgonya, 750 g zsenge uborka, 2,5 dl tejföl, só, törött bors, ízlés szerint ecet és cukor.

Elkészítése: A megmosott, héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és vékony karikára vágjuk. Az uborkát ugyancsak megmossuk, legyaluljuk, megsózzuk, egy kis ideig állni hagyjuk, majd kifacsarjuk, hozzákeverjük a burgonyához, megborsozzuk, és ráöntjük a megsózott, ecettel és cukorral elhabart tejfölt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr41342953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása