Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g ecetes uborka, 100 g főtt sárgarépa, 100 g konzervgomba, 100 g szalámi, 1 kis doboz szardínia, 50 g hagyma, majonéz (lásd MAJONÉZES BURGONYASALÁTA), 2 tojás.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott szalámit, főtt tojást, uborkát, sárgarépát, az összeaprított gombát, szardíniát és a megreszelt hagymát. Ráöntjük a majonézt, összekeverjük, és állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr861342966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása