Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g rokfort, 1 evőkanál olaj, 1 pohár joghurt, 40 g hagyma, só, törött bors, 1 kávéskanál mustár, cukor, ecet.

Elkészítése: A héjában főtt és meghámozott burgonyát vékony karikára vágjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott sajtot meg hagymát, és összekeverjük. A megsózott és megborsozott joghurtban elhabarjuk a cukrot, olajat, ecetet és mustárt, ráöntjük a burgonyára, még egyszer jól összekeverjük, és egy kis ideig állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr981342957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása