2009.06.11. 19:21
Sajtos burgonyasaláta
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g rokfort, 1 evőkanál olaj, 1 pohár joghurt, 40 g hagyma, só, törött bors, 1 kávéskanál mustár, cukor, ecet.
Elkészítése: A héjában főtt és meghámozott burgonyát vékony karikára vágjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott sajtot meg hagymát, és összekeverjük. A megsózott és megborsozott joghurtban elhabarjuk a cukrot, olajat, ecetet és mustárt, ráöntjük a burgonyára, még egyszer jól összekeverjük, és egy kis ideig állni hagyjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.