Hozzávalók: 1 kg burgonya, 50 g füstölt szalonna, 50 g hagyma, 2,5 dl víz, só, törött bors, ízlés szerint cukor és ecet.

Elkészítése: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, vékony karikára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, rászórjuk az apróra vágott hagymát, és leöntjük a cukorral, és ecettel felfőzött vízzel. Hidegen tálba rakjuk, és meglocsoljuk az apró kockára vágott, kiolvasztott szalonnával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr971342944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása