Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g főtt cékla, 200 g hordós káposzta, 2 savanyú hering, 2 evőkanál olaj, 2,5 dl víz, 100 g hagyma, só, törött bors, ecet, cukor.

Elkészítése: A héjában főtt és meghámozott burgonyát vékony karikára vágjuk. Hozzáadjuk a kicsontozott és összevágott heringet, a kifacsart, apróra vágott hordós káposztát, az apróra vágott céklát, hagymát, és megborsozzuk. A vízben elkeverjük az olajat, ecetet, cukrot és sót, rá- öntjük a burgonyára, jól összekeverjük, és állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr931342933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása