Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g sárgarépa, 50 g zeller, 50 g petrezselyem, 150 g ecetes uborka, 50 g szalámi, 1 evőkanál olaj, 50 g hagyma, főtt majonéz (lásd az előző receptet), 3 tojás.

Elkészítése: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a megreszelt hagymát, zellert és petrezselymet, valamint az apróra vágott uborkát és szalámit. Ráöntjük a főtt majonézt meg az olajat, és jól összekeverjük. A kész salátát tálba rakjuk, és karikára vágott kemény tojással, ecetes uborkával meg sárgarépával díszítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr751342911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása