2009.06.11. 19:04
Burgonyasaláta nyers zöldséggel
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g sárgarépa, 50 g zeller, 50 g petrezselyem, 150 g ecetes uborka, 50 g szalámi, 1 evőkanál olaj, 50 g hagyma, főtt majonéz (lásd az előző receptet), 3 tojás.
Elkészítése: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a megreszelt hagymát, zellert és petrezselymet, valamint az apróra vágott uborkát és szalámit. Ráöntjük a főtt majonézt meg az olajat, és jól összekeverjük. A kész salátát tálba rakjuk, és karikára vágott kemény tojással, ecetes uborkával meg sárgarépával díszítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.