Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g főtt fejtett bab, 100 g ecetes uborka, majonéz

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. A fejtett babot sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hidegen hozzáadjuk a burgonyához. Belekeverjük az apróra vágott uborkát, ráöntjük a majonézt, összekeverjük, és egy kis ideig állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr371342908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása