2009.05.31. 14:49
Zöldpaprikás burgonyaleves
Hozzávalók: 200 g burgonya, 1 érett paradicsom, 1 zöldpaprika, 50 g leves metélt, 30 g zsír, 20 g sima liszt, 1,25 l víz, só, 1 kávéskanál pirospaprika.
Elkészítése: A száraz metéltet kisebb darabokra tördeljük, zsírban megpirítjuk, és meghintjük liszttel meg piros-paprikával. Felöntjük vízzel, megsózzuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a felszeletelt paradicsomot, zöldpaprikát és puhára főzzük.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.