Hozzávalók: 200 g burgonya, 1 érett paradicsom, 1 zöldpaprika, 50 g leves metélt, 30 g zsír, 20 g sima liszt, 1,25 l víz, só, 1 kávéskanál pirospaprika.

Elkészítése: A száraz metéltet kisebb darabokra tördeljük, zsírban megpirítjuk, és meghintjük liszttel meg piros-paprikával. Felöntjük vízzel, megsózzuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a felszeletelt paradicsomot, zöldpaprikát és puhára főzzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr991342861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása